onsdag 6 april 2011

Randig Ruscha


Denna härliga Ruscha i gult, grönt och lite sandfärg med pastellkänsla i färgerna. Fyndet, kanske inte till priset (140 kronor), gjordes på Antikmässan i Kista förra helgen.


Vasen är 22 cm hög och finns i liknande färgkombinationer och storlekar. Och idag hade jag en besökare från Malta, roligt att så många från olika delar av världen hittar till bloggen!

6 kommentarer:

gult hus i svingen sa...

nok en vidunderlig vase til samlingen din, Cinna:) Besøkende fra Malta er ikke hverdagskost:)
Klem fra Trine:)

Skaffaren sa...

Jag har haft flera modeller med denna färgsättning. Det var för tio år sedan och jag samlade dem på kul. Undrar om de finns kvar någonstans i lagret?

Randiga Tråden sa...

Den gillar jag, du är snart världsberömd med dina vaser, så jättekul. Kramar Brittmari

trillivippa sa...

Så jäkla snygg! Väldigt härliga färger.

enannanhelena sa...

Ja, instämmer, riktigt fin. Det här är ju definitivt några av mina favoritfärger, dessutom (även om jag har gått och blivit lite rosa?! på gamla dar:).

Såg en liten rolig, liksom veckad vas igår, med rutigt mönster dessutom. Stod Western Germany under, det är väl lite ovanligt? Står det inte oftast bara W Germany? Den hade tyvärr lite "skav", så den fick stå kvar. Hur noggrann är du? Är alla dina vaser i s.k "mintcondition" eller är det okej med lite skav och någon liten nagg? Bara nyfiken, det är ju så olika hur man tänker där.
Ha en bra söndag (ser att klockan alldeles strax går över midnatt:)
/helena

Christin sa...

Den var supersnygg !
Har du koll på hur många vaser du har kommit upp i nu ?