fredag 22 februari 2013

Retro och Antikmässa

Nu börjar jag landa efter förra veckans lansering av Retronumret med vaserna. Tack för alla positiva kommentarer och uppmuntran för reportaget. Roligt att tidningen nått en del andra än prenumeranter, bekantskapskretsen har rensat hyllorna;)  Dessutom hade vi bloggare, som lärt känna varandra via nätet, en höjdardag  på Antikmässan  förra fredagen. The Retroblog network med Benny i spetsen träffades och hade några trevliga timmar tillsammans i Älvsjö och på "eftersitsen" i Årstaberg .Så roligt att träffa människor med liknande intressen och tänk vad mycket nytt vi lär oss varje gång vi ses.
Häromdagen gjorde jag detta fynd, en Bay i vitt och rött. Vasen hittade jag på Hötorget i söndags förmiddag. Oj vad det snöade, vasen var alldeles blöt liksom allt annat jag hittade där. På grund av det dåliga vädret var det inte fullproppat med folk på plats, så det gick definitivt att göra fynd.

Vasen som är tillverkad av Bay har en brun, blank grundglasyr. Utsidan är vit och glasyren är matt och det påminner nästan om krita när man drar nageln över glasyren. Också insidan är brun och blank. Modell nr 68-40

9 kommentarer:

Gila sa...

Aha du var också där i söndags...jag mötte ganska många retromänniskor där och på cityloppisen. Det var riktigt skoj på mässan! Trevlig helg!

Fammo sa...

Åter ett fint fynd! Och grattis, det var roligt att läsa Retro-tidningen då jag äntligen fick den i går!

DeBeer sa...

Det är bara att inse att jag inte kan ignorera Hötorget längre, alla verkar göra fynd där :-)

TUSEN VASER sa...

Absolut Erica, finns alltid något att fynda ;)

TUSEN VASER sa...

Skönt att tidningen kommit fram och tack för glada tillrop.

Fammo sa...

Jag hittade enn maffig vas på loppiset i dag,skulle gärna visa den till dej. Kan jag nå dej via email?

TUSEN VASER sa...

Kul, jag nås lättast på cinnajohansson@hotmail.com

Lybtar sa...

ja det var verkligen ett härlig reportage i tidningen. hoppas att ånga hör av sig med vaser som de vill bli av med :)

Winkel's Crazy Ideas sa...

En skikkelig flott og spennende vase, har hatt lite hell med mine vest tyske vasefunn siste halvåret. Håper våren bringer med seg noen gode funn. Pam :-)