tisdag 24 april 2012

Fabiola


Såhär fin gör sig vår Fabiola på ett Gasthaus i Sankt Anton;) På vägen genom Berlin hittade vi helt otippat en stor loppis. En parkering a la ICA MAxi/Coop var helt full av försäljare och även om vi har ett antal Fabiolor i vår ägo så kunde jag inte motstå denna heller. När vi kom till fantastiska "Parseierblick" så passade den in så bra i den härliga inredningen att vi gav bort den.




Här är alla fyra fynden. Den stora Scheurichen är dock den första i sitt slag, visste inte att den modellen fanns representerad i Fabiola.


Vi har nu ganska många versioner av den näst minsta så någon kommer vi lägga ut på Tradera, det behövs utrymme för fler och nya modeller av vaser i hemmet.

6 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Så den heter Fabiola, jag har precis en sådan på mitt kontor! Fast storleken är mittemellan dina stora och små. Och rak och smal i modellen.

Amazing Glaze sa...

Fabulous Fabiola !!! You just have to love them, although they are not what you call Fat-lava....they allways remind me of lava lamps! I think they are great in groups where the red stripes lead from one into the other......going yp and down....

The D&B from Berlin was BIG! You dont see so many D&B's that size do you?

polkadotpeticoat sa...

Love the color on these.....fabulous!

skapa och inreda sa...

Jag njuter av alla dina härliga bilder, alla vaserna är små konstverk i sig som man blir så glad över att se.
Jag brukar också gå på loppis, både här hemma och utomlands. Alltid roligt när man hittar något som passar en.
Lycka till med stickningen :)
Annika

Maria sa...

Kul med en vas-resa!

drudeblaa sa...

Så mange fine vaser i innleggene her. Gøy.
Jeg har også endel vaser. Her vil jeg følge med.
Klem, Drude