söndag 18 september 2011

BOSTON nästa!


Jag hinner lägga in liten "goding" innan jag ger mig iväg till Arlanda för att flyga till Boston. Jag och 27 andra speciallärare och rektorer åker till Harvard, Boston en vecka för att gå på föreläsningar och göra klassrumsbesök. Syftet är att studera hur de arbetar med att inkludera alla elever i den vanliga undervisningen också särskoleeleverna. Spännande!!
Vasen är helt unik i samlingen, har ingen med den blå och röda färgkombinationen. Den sticker verkligen ut i hyllan.


Vasen kommer från Scheurich och har tillverkn.nr 237 och är bara 15 cm.


Under tiden jag är "over there" kommer Kjell att göra klart vår nya vägg med hyllor;) Den lilla blå-röda vasen ska definitivt sättas upp på hyllan.
Vi har hela fredagen för shopping. Who knows, man kanske kommer förbi en second hand och finns det nån vas åker den med hem i resväskan. En hel del tyska fabriker exporterade ju nämligen till USA.

5 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Så spännade. Trevlig resa.

Ulrika på Leta Retro sa...

Hoppas du får kul på resan! Och att du kan göra nya fynd! Ingen har som du sett till att jag verkligen fått upp ögonen för Tyska lavavaser. LOVE IT!

Gila sa...

Oj så roligt att få resa med jobbet. Lycka till!

Anta Snaque sa...

Trevlig resa! Vad spännande! Hoppas du hittar någon snygg vas du inte har.

trillivippa sa...

Boston, det var inte dåligt! Hoppas att det blir en trevlig erfarenhet och att allt är klart med hyllsystemet när du kommer hem. Längtar efter bilder på vaser längs hela väggen! :)