måndag 13 september 2010

Antikvärldens dag


Var i Solnahallen i lördags, "Antikvärldens dag", för att sälja en del av mina antikviteter:) och där träffade jag riktiga kändisar Randiga Tråden var på plats och sålde härliga tyger och annat som man gärna ville ha. Gilas grotta dök också upp. Helt fantastiskt roligt att träffa andra bloggare och få ett ansikte bakom rubriker, bilder och bloggnamn.


Det var första gången jag stod och sålde saker så det var ett litet experiment, men affärerna gick över förväntan. Jag passade också på att fynda. Den härligt röda skapelsen är ingen vas utan en ljusstake och den fick jag för endast hundra kronor. På Ebay såg jag en av samma sort och färg och det "facila" priset var 170$. Denna är dock inte till salu.


Ljusstaken är tillverkad av Steuler och Cari Zalloni är designern

5 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Javisst är den fin, vi gjorde några bra fynd eller hur. Ska snart visa mina, köpte förstås tyg också fast jag hade bestämt mig för att låta bli. Så mycket folk det var, härlig stämning. Så roligt att ses.

Skaffaren sa...

En riktig karamell, på min ära.

Cinna sa...

Det var verkligen roligt att ses Britt-Mari! Att få ett ansikte på varandra. Jag köpte oxå mer än planerat men så är det ju när man är ute i farten. Försökte ge mig på att länka till dig, men jag får inte till det...ska höra om nån jag känner kan lära mig. Vi höres ska bli roligt att se dina fynd.

Skaffaren: Tack, glasyren är fantastisk.

Skogslyckan sa...

Hej!
Har lite vaser i min Web-shop.
www.ateljeskogslyckan.se
Sök på rubriken retro/vaser.
Tror du köpt en del av mig på Tradera för nåt år sedan. Mitt alias var då Bernie-69. Lägger mig som följare hoppas det är okey.
Mvh Pia

Basse sa...

En sånn har jeg også! Veldig fin!

http://tingleter.blogspot.com/2010/04/stor-keramikkvase-for-kubbelys.html