tisdag 15 maj 2012

Vas från Bonn

Denna färgglada vas inhandlades på en bakluckeloppis i Bonn. En synnerligen trevlig tillställning som utspelades i ett stort parkeringsgarage. Det hällregnade utanför men bland stånden i garaget var det lätt att hålla sig varm.
Vi gjorde flera fina fynd till billiga priser:) Vasen med en melerad orange ton har också häftiga partier med tjock lava.

8 kommentarer:

Helena Högberg sa...

Vilken härlig färg!

e-loppis@t-online.de sa...

Snyggt fyndat! Nästa gång du/ni närmar er Köln/Bonn-trakten får ni gärna höra av er om ni vill! Jag bor i området och en tysk-svensk loppisrunda kunde ju kanske vara kul...

RETROknoppen sa...

Jag måste instämma vad Helena kommenterade: vilken härlig färg! Rena glädje-vasen :)

Maria på tid och rum i Årsta sa...

Vad ligger dom på för priser på loppisar i sitt hemland?

Förresten så har jag en vas som du kan få, var jag än ställer den i butiken så ser det fel ut. Den kommer bara att bli fin i en vashylla tror jag! :)

Maria sa...

Kul att fynda i rätta landet också, där vasen är gjord ( visst är den?)

Maria sa...

RUSKIGT läcker! Tänk, här uppe i kalla Sverige måste all färg ha försvunnit på 60-0ch 70-talen, man hittar ju aldrig någon stor, fet och färgglad vas här hemma. Grattis till ett jättefint fynd!!

trillivippa sa...

Åh så läcker! Och trevligt med bakluckeloppis! Jag var faktiskt i Berlin i helgen men han tyvärr bara med två loppisar. Såg ovanligt få tyska vaser...

Anonym sa...

We had one of these in the same design, Cinna! I think it's a Songden piece. Emma x