söndag 26 februari 2012

NY blogg och Vas-utställning


JÄTTEROLIGT att "loppomobilen" med 4 bloggare och ytterligare 2 som hört av sig kommer till Värmdö.
Nästa helg är det ju nämligen MegaLoppis i Gustavsberg, fabriksområdet. På lördagen efter loppisbesök,någon gång efter lunch tänker jag bjuda de som vill på en liten vasutställning hemma hos mig och så lite fika förstås. Det finns plats för fler, är du intresserad att hänga med hör av dig till mig så vi kan bestämma träff;
cinnajohansson@hotmail.com


Idag är det också en STOR dag, min käre man har kommit igång med en blogg;) Vi är ju ute på loppisar ganska ofta och köper på oss diverse ting, alltså inte bara vaser. Idéen med hans blogg är alltså att visa andra saker än vaser, sånt som finns i skåp och lådor, sånt som vi gillar.
Titta in på hans sida, idag var första inlägger med bild på vår fina kökslampa som vi inte vet var den kommer ifrån http://www.mariagatans.blogspot.comJa, och så till vasen som jag är väldigt förtjust i orange och starkt blå!

11 kommentarer:

Anta S sa...

Vad kul att du fått maken att börja blogga! Jag har även lagt in hans blogg på min "bloggkoll". Tusen Vaser är där sedan länge. Blir spännande att se era "fyndigheter". Önskar jag bodde nära huvudstaden så skulle jag kommit på vasutställning. Tyvärr 100 mil bort. :o(

Angående lampan så påminner den mycket om tre lampor som jag har i vardagsrummet (en rund ovanför soffbordet - arv efter mina föräldrar, och två droppformade som hänger i fönstret - de har jag själv köpt). Mina har glasprismor i de svarta yttre bladen, men annars verkar de uppbyggda på samma sätt.

Vad jag förstår så kommer mina snygga lampor från en företag, Coronell Electro A/S, Hellerup, Danmark, som startades 1964 av Werner Schou.

På den här intressanta länken kanske ni kan hitta även er lampa om den är från samma företag:
http://www.vintage-danish-lights.com/?p=715

Förlåt att min kommentar blev så lååång.

TUSEN VASER sa...

Tack Anta! Ett blogginlägg kan aldrig bli för långt;)

gult hus i svingen sa...

En blogg til fra Dere:) Jippi:)
Megaloppis i Gustavsbergområdet, herlig:) Vi var der for 3 år siden, jeg har en kusin som bor i Sødertelje:)
Orange og blått er en fin kombo:)
Klem fra Trine:)

eli sa...

Kul att han brjat blogga. Se till så att han ändrar insällningarna bara så att man kommentera med namn/webbadress! :-)

Maria sa...

Kul med fler loppisbloggar! Och du den där vasen - jag har en exakt likadan! Galet orange :-)

La mômes Old fashioned sa...

Vad kul med ytterligare en blogg!
Jag vill gärna komma och se dina vaser på lördag, för jag ska på loppisen lö fm, men jag vet inte hur länge jag kan stanna ute i Gustavsberg ännu. Hör dock av mig i så fall framåt helgen och kollar om jag får plats! Jättetrevligt initiativ :)

La mômes Old fashioned sa...

Vad kul med ytterligare en blogg!
Jag vill gärna komma och se dina vaser på lördag, för jag ska på loppisen lö fm, men jag vet inte hur länge jag kan stanna ute i Gustavsberg ännu. Hör dock av mig i så fall framåt helgen och kollar om jag får plats! Jättetrevligt initiativ :)

trillivippa sa...

Kul med makens blogg, har redan lagt in den i min blogglista! :)
Och det ska bli jättekul att komma hem till er på lördag!!

Lybtar sa...

Gahhh! Varför bor vi så långt bort?! Ser fram emot alla inlägg från den loppisen. Skall spana på mannens blogg nu ;)

Gila sa...

Det blir roligt att träffas igen på lördag!

Christin sa...

Vad kul att även din man bloggar nu. Tänkte skriva en kommentar hos honom men det var som på vissa andra bloggar att man inte kan skriva bara med namn så du får hälsa honom välkommen istället.