fredag 26 augusti 2011

Nytt hyllsystem

Sitter i bilen och tittar på bönderna som arbetar med skörden och kom då på att visa lite av sommarens vasskörd, varsågod! Det kommer kompletteringar framöver. Flera små och olika bruna valdes bort, vi har bestämt oss för att välja lite mer kräset, inte ta allt utan de vi verkligen gillar. Det finns både "the best and the rest" som Mark Hill på engelska antikrundan skrev i sin bok.
Denna turkosa Bay är riktigt fin.

Vasen från har beteckningen 659-20

Vi håller på att renovera lite i huset och har bestämt oss för att måla fondväggen vit och montera ett hyllsystem från golv till tak. Sen kommer det svåra, att välja ut vilka vaser vi vill ha framme....de blir dock färgglada. När vi tröttnar får vi väl byta ut till en ny collection, skulle tro att 150 vaser kommer få plats samtidigt.


9 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Det kommer att bli så snyggt.

Ulrika på Leta Retro sa...

Spännande! Hur många vaser har ni?

LeiaMia sa...

Har allt varit inne och smygkikat hos dig några gånger tidigare! :-) Är imponerad av din vassamling och undrar som Ulrika på Letaretro - hur många har du?!

Art By Tina/Tina Axelsson sa...

Vilken härlig blogg! Köpte mig en liten turkos west germany vas idag och googlade runt lite om jag kunde hitta liknande på nätet. Din blogg var ju klockren!

enannanhelena sa...

Turkost - helt klart en favoritfärg!

Så snyggt det låter med hyllsystem á lá hel vägg. Självklart måste du byta "innehåll" då & då. Blir ju nästan lite som att byta mellan olika mönster- och färgglada tapeter!

/helena

Lotustraum sa...

thanks so much for your comment!

was so nice to read your post!

love parfum too!!

xoxo


www.lotustraum.blogspot.com

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Marie sa...

Cen turkosa vasen är verkligen fin! Det är något med turkost som gör mig glad!
Kan tänka mig att det blir urhäftigt med en hel vägg med alla fina färger! Spännande!

Annica Hedlund sa...

hej, jag ramlade in på din blogg då jag sökte efter info om min vas som jag ska sälja. jag undrar om du möjligen kan ge mig någon info om denna? maila mig gärna, så kan jag skicka en bild. :) ( den är märkt bay w-germany 7017) mvh annica annicahedlund@hotmail.se