söndag 30 oktober 2011

THE WALL


Efter tio härliga dagar i Lissabon kom jag hem igen och möttes av ett nytt vardagsrum;) det blev sååååååå bra. Kjell hade gjort ett jättearbete! Och äntligen har jag möjlighet att börja blogga igen och ha kontakt med alla härliga "medbloggare".


Det återstår en del finjusteringar av vasernas placering, färg, form och storlek måste vägas in.
Jag måste dock erkänna att det känns lite tomt i huset nu när 600-700 vaser är nerpackade i lådor. Vi får väl plocka upp och byta vaserna på hyllorna ibland så det blir lite variation!!
Fler bilder följer med lite bättre ljussättning.

lördag 22 oktober 2011

Kurs i LISSABON!!

http://www.meliacapuchos.com/en

Befinner mig i Lissabon, kurs igen.

Snart hemma i Sverige och da ska jag

halla mig hemma och blogga;)

Hoppas Kjell har fixat hyllan tills

jag kommer hem.........see you soon

torsdag 6 oktober 2011

Väggarbete



Arbete pågår för fullt nere i vardagsrummet och här är en liten försmak...vi försöker hitta olika nivåer på hyllorna och det var klurigare än vi trodde. I helgen ska vi avsluta och försöka iordningställa rummet.


Längtar efter lite Feng Shui:)

söndag 2 oktober 2011

Back in town

Nu är jag tillbaka på webben efter härliga dagar i Boston. Jag besökte ett antal antikaffärer men de var lite väl antika för att hitta tyska vaser. Däremot hittade vi en retro shop i fyra våningar. Har bilderna på min HTC och har lite problem att överföra bilderna. Denna fina vas köpte jag inte i staterna utan i Skåne, hittade också ett askfat. Vasen påminner en del om fågeln på sista bilden, höghalsad och stolt!

Måste passa på att visa några bilder från Boston också. Vi tillbringade en vecka på Harvard, där vi hade föreläsningar. Vi gjorde också skolbesök på två skolor som fått mycket uppmärksamhet därför att de inkluderar alla elever i klasserna, också elever som är utvecklingsstörda.

En vy från universitetsområdet där många kändisar studerat, t ex Barak Obama och David Zuckerberg Facebook-grundaren...


Skolbussarna är sig lika, de syntes i alla väderstreck morgon och kväll.

En glad parad av ute på vandring i stadsparken:)